Videoshappa 😢

Det har faktisk tatt meg ca 6 mnd og bli vant til mammarollen. Det og stå opp kl 5 /6 og rutinene iløpet av dagen var en omvending for meg. Men så merket jeg *plutselig* at nå tenker jeg ikke over det slik jeg gjorde lenger.. Ting sklir litt av seg selv på en måte og det er blitt en vane sak 🙂 det betyr også at jeg slapper mer av i rollen, som igjen gir mer tid for et avslappet samspill med jenta mi
Jeg elsker det  Jeg elsker det Jeg elsker det
Verken c eller jeg er ikke vært noe særlig form de siste dagene og håper på en bedre dag i morgen.Selvom jeg klagde litt i forrige innlegg har jeg en flott familie som stiller opp og også ringer for og høre om alt er ok.
I dag har jeg endelig forstått hvor mye du kan gjøre med en playstasion 4. Jeg kjøpte meg en sånn en da jeg var gravid for underholding, også skjønte jeg i dag 1 år etterpå at jeg kan laste ned apper så jeg får tv opptak også og kan endelig se nrk 1 igjen!Selvom Netflix holder lenge og jeg ønsker igrunn heller ikke at tv og data skal være en betydelig del av c som oppvekst prøver jeg og beminske tv og data når vi er sammen.
(håper jeg får til og holde det slik tiltross for det dem kaller utvikling)
Det er så mye snakk om at tv er den nye barnevakt.!?
Altså etter jeg la ut annonse etter trillepike fikk jeg mye negativ feedback
Hvorfor trenger du det!?
passe deg for hvem du ansetter!
(det er jeg enig i og vil selvfølgelig bli godt kjent og gjøre bakrundsjekk. Om det er mulig av 14 åringer!)
Er du så sliten at du må ha det?
Osv osv ..
For det første jeg tenker i og med at jeg er alene.. At om c kunne bli sett til en time eller 2 så jeg fikk gjøre dagsoppgavene mine., uten at hun blir liggende alene, ville det bare vært flott.  Iogmed at jeg er alene med ansvaret. Hadde vi vært 2 ville det ikke vært slik. Noe annet jeg også tenker på er at det må da være bedre om hun fikk en trilletur og en hyggelig bekjent istde for at jeg slår på tvn og går og gjør oppgavene mine.
Jeg husker godt da vi måtte bli kjørt ned til en videoshappe på fredag eller lørdag for og leie film. Og spesielt hvor stort dette var. Og ikke mindre hvor koselig det var og komme hjem med den filmen vi sammen hadde plukket ut, eller da det var min tur til og velge.Vi satte oss ned og så og det var på en måte mer innholdsrikt enn hva det er i dag når det er så lett tilgjengelig.Jeg vet ikke jeg, men jeg syntes det var mye koseligere! For hele familien 🙂

 

 

Dagen i tekst og bilder fra Brekkeparken (Skien)

Jeg var tidlig på møte med advokat i dag.  for og planlegge og ta fatt i hva som skjer videre..
Jeg vil jo veldig gjerne gå til bunns i hvordan legen kan uttale seg slik og ikke få noe konsekvenser da det er av så stor alvorlighetsgrad! Men jeg får beskjed av fler advokater som jeg itillegg til min egen har kontaktet om og ikke bruke energi på dette nå. Men bare få landet dette først og heller ta opp sak mot legekontor om et halv år.
Jeg er også enig i det! At energien nå skal kun rettes mot jenta mi og familien. Men det gjør fryktelig vondt og måtte stå i en sak som er bygd opp av løyn. Og at jeg heller ikke “får lov” og gå til bunns i hvor opphavet kommer i fra!
Men jeg får smøre meg med tålmodighet og ta opp dette igjen når jeg har fått bevist min side av saken..!
Jenta mi valgte jeg og ikke ha med på møte men hun ble passet godt på av en god venninne! Bilde tatt av hun..

Legger med fler bilder fra besøk i brekkeparken (Skien)

*historien om den grå dame*

 

edf
Skien by.

Ipad i barneskolen!

Forandringen i skolen irriterer meg. Dem kaller det utviklig og er mange er stolt over og gi barn ned i 1 klasse i pad både for skole oppgaver og hjemmelekser!
Jeg liker det ikke.
Jeg mener det heller får oss til og bremse utviklingen og det sosiale. Jeg grøsser over at dem må og at dette er obligatorisk for alle.. Helt ned i 1 klasse. Hørte også i dag at dem ikke begynner med håndskrift før 3 klasse.. På hvilke måte har dette en positiv effekt på de små!?
Enda være blir det jo med press om hvem som har hva!
Jeg var på elkjøp her for en stund siden og prater med en aom jobber der. Han forteller :
Det kommer foreldre inn med barn nedi 6-7 års alder og skal kjøpe mobil.. Barna gråter seg til den dyreste iphonen mens foreldrene vrir lommene for og ha mulighet til og betale for den.
Jeg er imot det! Og håper heller barn i norsk skole begynner med skoleuniform for og minske forskjeller på barna.. Som må gå på skole..
De skal trives ikke rives!
Mtp ipad bruk er jeg igang og undersøker privat skoler i området for at min ikke skal være bundet til dette, da jeg selv er motstander.!!
Frustrert mamma!

for em tiden

Fortiden. fremtiden.
for *ehm* tiden ser sånn ut.
Jeg går imellom Instagram bildene mine da jeg med gjevne mellomrom sletter gammelt..
Jeg finner noen bilder fra tilbake til 2011 *rundt der* altså før dette rumpe hysteriet som er og har vært noen år nå. Hvor jeg selv trente. Jeg bodde da i Oslo og husker jeg flyttet tilbake til Grenland, og var var alene på treningsstudio som var opptatt av squats og rumpa! 🙂 litt morsomt bare for nå ser du nesten ingen som fokuserer på noe annet enn og ha stor rumpe. Det er tatt helt av!
Jeg er fremdeles fornøyd med kroppen men jeg er blitt mamma og har ikke like mye tid til og trene lenger.
Litt morsomt bare.
Over til noe annet så starter c dagen med tran fra nå av..! der har vi vært sendt ute da dem kan begynne noen uker etter fødsel.
Jeg vil allergelst ligge i senga noen timer til, men vi går se hva mini tillater 🤦‍♀️
god morgen

skatteetaten, jeg prøver og bytte navn !

Nå har jeg i 3 måneder snart prøvd og bytte navn og etternavn på min datter og meg.

det står på nett dem har 3 ukers behandlingstid , så i og med flyttingen håpet jeg at dette ville være i orden da vi flyttet i ny leilighet.

nå er det gått 3 måneder og jeg har ikke hørt noe. da jeg prøver og ringe skatteetaten som har med navnendringen og gjøre kommer jeg bare til en dame som sier

” vi har mange som ringer oss, prøv igjen senere”

jeg har prøvd hver dag nå de siste ukene og til forskjellige klokkeslett .

ganske frustrerende !

det skal jo ikke at så lang tid , etternavnet er beskyttet så må derfor komme i kontakt med dem, om det er derfor det tar så himla lang tid!

men jeg får ikke svar.

min jente og jeg , mamma elsker deg❤️

*morgenstund*

nå skal vi snart ut og må kle på oss…

 

 

rosa drøm

Vi fikk endelig brukt kjolen som har hengt en stund.

Constanse ser ut som en rosa drøm.

Da søskenbarn hadde bursdag fant jeg det moro og ta på kjole.

Hun kler alt! Jeg føler meg virkelig som mamma når jeg selv står i speilet og lurer på om en er nødt til og bli gammel, når en har fått barn.

Jeg vil ikke.                                                   Hun er smykket mitt nå og i mange år fremmover.. lille c

Jeg fikk også på meg skjørtet.

jeg skriver blogg men også bok

Jeg får sagt mye av det jeg vil her inne. Men jeg skriver også bok i håp om og treffe mennesker på en annen måte, det blir for meg selv og den som ønsker og forstå og ta del i min vei til frihet.. Det handler ikke om mitt liv men generelt hvordan jeg har løst problemer opp igjennom 8g kommet meg seirende ut!

Jeg trenger hjelp til og sette sammen boken og evt skrive den om da jeg har delt det opp i stykker som jeg kommer på dem. Hvordan det blir seende best ut er jeg usikker på. Der er det lettere og blogge vil jeg tro..

Jeg skrev litt i dag og kom på gamle minner om hvordan jeg håndterte det og ha en nervøs hest og hvordan vi sammen ble en god equipage. Det lå i de små detaljene da jeg skulle forandre på en situasjon som oppstod.

Jeg håper boken blir lett forståelig selvom jeg også skriver en del om tankefelt og rivløselse.

Nytt lys. Lytt liv og masse nye ideer! 🙂

God kveld

fbt