Videoshappa 😢

Categories Blogg
Det har faktisk tatt meg ca 6 mnd og bli vant til mammarollen. Det og stå opp kl 5 /6 og rutinene iløpet av dagen var en omvending for meg. Men så merket jeg *plutselig* at nå tenker jeg ikke over det slik jeg gjorde lenger.. Ting sklir litt av seg selv på en måte og det er blitt en vane sak 🙂 det betyr også at jeg slapper mer av i rollen, som igjen gir mer tid for et avslappet samspill med jenta mi
Jeg elsker det  Jeg elsker det Jeg elsker det
Verken c eller jeg er ikke vært noe særlig form de siste dagene og håper på en bedre dag i morgen.Selvom jeg klagde litt i forrige innlegg har jeg en flott familie som stiller opp og også ringer for og høre om alt er ok.
I dag har jeg endelig forstått hvor mye du kan gjøre med en playstasion 4. Jeg kjøpte meg en sånn en da jeg var gravid for underholding, også skjønte jeg i dag 1 år etterpå at jeg kan laste ned apper så jeg får tv opptak også og kan endelig se nrk 1 igjen!Selvom Netflix holder lenge og jeg ønsker igrunn heller ikke at tv og data skal være en betydelig del av c som oppvekst prøver jeg og beminske tv og data når vi er sammen.
(håper jeg får til og holde det slik tiltross for det dem kaller utvikling)
Det er så mye snakk om at tv er den nye barnevakt.!?
Altså etter jeg la ut annonse etter trillepike fikk jeg mye negativ feedback
Hvorfor trenger du det!?
passe deg for hvem du ansetter!
(det er jeg enig i og vil selvfølgelig bli godt kjent og gjøre bakrundsjekk. Om det er mulig av 14 åringer!)
Er du så sliten at du må ha det?
Osv osv ..
For det første jeg tenker i og med at jeg er alene.. At om c kunne bli sett til en time eller 2 så jeg fikk gjøre dagsoppgavene mine., uten at hun blir liggende alene, ville det bare vært flott.  Iogmed at jeg er alene med ansvaret. Hadde vi vært 2 ville det ikke vært slik. Noe annet jeg også tenker på er at det må da være bedre om hun fikk en trilletur og en hyggelig bekjent istde for at jeg slår på tvn og går og gjør oppgavene mine.
Jeg husker godt da vi måtte bli kjørt ned til en videoshappe på fredag eller lørdag for og leie film. Og spesielt hvor stort dette var. Og ikke mindre hvor koselig det var og komme hjem med den filmen vi sammen hadde plukket ut, eller da det var min tur til og velge.Vi satte oss ned og så og det var på en måte mer innholdsrikt enn hva det er i dag når det er så lett tilgjengelig.Jeg vet ikke jeg, men jeg syntes det var mye koseligere! For hele familien 🙂

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *