happenings vinter 19/20

[email protected]@@ Tinder
jeg tror med dette jeg skal gi opp og date så tidlig etter fødsel. jeg trodde jeg var klar, men jeg kjenner jeg må bruke den tiden og energien jeg har på jenta mi. jeg prøvde såvidt og prate med noen fra tinder, men jeg trekker meg fort og er dårlig på og ta iniativ for videre prat.
jeg skulle ønske også jeg fikk mer tid til meg selv i løpet av dagen, men jeg er dårlig på og la c ligge alene og leke. jeg føler meg lite atraktiv og skal aldri igjen undervurdere arbeidet som alenemor.
jeg har bestilt en del kule greier til frk som hun vil få glede av neste år bla et telt hun kan ha i hagen og div andre ting til henne .. jeg føler serriøst press rundt det at hun skal ha mest mulig og at hun skal kunne få det hun ønsker seg. i tillegg da er jeg redd for at hun skulle bli utstøtt om ikke.
jeg vet ærllig talt ikke, og jeg som førstegangs mor blir usikker på egne valg rundt dette !
vi har så det er sagt arvet noe fra søskenbarn så jeg håper at hun lærer seg at det også er ok og at det ikke går ann og få alt nytt.

 

 

jeg har kjøpt meg yoga matte så nå er det virkelig på tide og komme i form igjen etter fødsel.
jeg er stiv som en stokk!
jeg har aldri vært spessielt myk, selvom jeg har trent en del tidligere.. men alvorlig talt nå jeg må nødt og myke opp kroppen litt !

happenings  vinter 19/20

jeg elsker eventer og syntes det er moro og stelle i stand til hygge, nå skal vi i bryllup så er det ikke lenge etter vi nærmer oss jul og nyttår, som vi skal feire med en veinne og sønnen hennes , Og blir det planlegging av c sin første bursdag ! 🙂
det er på en måte de litt store tingene som vil skje i vinter
(som jeg vet om)
så får vi se hva neste sommer har og by på. jeg håper vi får dratt en tur til dyreparken om ikke også en utenlads tur, tror kansje det er best og bestille den i vinter om vi drar.
jeg skulle gjerne fått med meg en voksen til slik at jeg ikke blir alene med stanse men vi får se.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg